img6

Praktisch

Zijn er toch nog vragen? Hier een overzicht met de belangrijkste info.

Klik op een vraag om het antwoord te lezen

iconZijn jullie verzekerd?

Deelname aan het spel is steeds op eigen risico. Wel zijn wij verzekerd voor accidenten die te wijten zijn aan een mogelijk gebrek aan 1 van onze toestellen. Hierbij moet er een causaal verband zijn tussen schade en oorzaak te wijten aan het gebrek van het toestel.

iconWat zijn de openingstijden?

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag na reservatie.
Ook zijn we open op alle officiële feestdagen.

iconWat is de minimum leeftijd?

Er is geen minimum leeftijd. Vanaf 120 cm kan iedereen deelnemen. Wel zijn de Bumper Football en de Flip-it pas toegankelijk vanaf 14 jaar.

iconKunnen zwangere vrouwen of mensen met een handicap ook meedoen?

Wij raden het af om mee te doen als u zwanger bent. U beslist uiteraard zelf of uw medische conditie u al dan niet toelaat om deel te nemen aan de activiteiten. Hou echter zeker rekening met de verschillende moeilijkheidsgraden van de toestellen.  Die worden weergegeven aan de hand van hun kleurcode. Mensen met een handicap moeten zelf aanvoelen of het gaat of niet.

iconTot wanneer kan ik mijn wijzigingen doorgeven?

U kan tot uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van de activiteiten eventuele wijzigingen doorgeven via mail.

 

iconHoe werkt het met betalen?

Bij online reservatie vragen wij steeds een voorschot van 20%, bij e-mailreservaties is dit een rond bedrag. Deze betaling verloopt volledig via onze reservatie module, via factuur of via overschrijving. Het saldo kan men ter plaatse contant of met de kaart betalen. Voor grotere groepen kan men per overschrijving betalen met factuur.

iconKan ik gratis parkeren?

Ja. Er is gratis parking op ons terrein.

iconWaar kan ik aanmelden?

Bij aankomst kan u zich aanmelden in de cafetaria.

iconOm hoe laat worden wij verwacht?

Bij aankomst zal men jullie vragen om enkele documenten in te vullen (deelnemerslijst/reglement). Gelieve een 15-tal minuten voor de start van de sessie aanwezig te zijn zodat jullie op tijd van start kunnen gaan.

iconIs eigen catering toegelaten?

Door afspraken met leveranciers is het niet toegelaten om eigen catering te voorzien (food en drinks).

iconZijn er lockers aanwezig?

Ja, jullie kunnen gratis gebruik maken van onze lockers.

iconIs alles outdoor? Wat bij slecht weer?

Alle activiteiten zijn outdoor. Bij regenweer kunnen de activiteiten in bijna alle gevallen doorgaan.  Indien wij als organisatie echter besluiten dat de activiteiten niet kan doorgaan omwille van veiligheidsredenen (meestal bij aanhoudende hevige regen in combinatie met rukwinden), dan heeft u de keuze om uw reservatie kosteloos te verplaatsen of te annuleren. Het reeds betaalde voorschot wordt dan teruggestort. Indien beschikbaar, kan u uw evenement ook laten omboeken naar ons indoor trampoline park – Mega Bounce.

iconIs er douchegelegenheid?

Ja, er zijn kleedkamers aanwezig met douche. Gelieve je eigen handdoek mee te brengen.

iconWelke kledij voorzie ik best?

U voorziet best sportieve kledij -en schoeisel. Bij voorkeur vrije tijdsschoenen met een platte zool (dit komt overeen met de typische sneaker: Nikes, Vans, Allstars, etc).

iconWordt er rekening gehouden met vegetariërs of andere speciale (dieet)wensen?

Ja, indien je dit vooraf aangeeft, houden wij hiermee rekening. Je kan de dieetsoorten met het aantal personen dat hiervan gebruik wilt maken doorgeven bij de reservatie.

iconKan ik het aantal deelnemers nog wijzigen?

U kan het finale aantal deelnemers tot minimaal 7 dagen op voorhand laten weten via mail. Het resterende bedrag (totaal – voorschot) zal hieraan aangepast worden.